. Lekar för vuxna inomhus

och Lina hoppar hopprep och säger bokstäverna i alfabetet för varje hopp. Spaden lägger man som märke ungefär där man landade med fötterna. Rada isklumparna i en ring, och

ställ några ljus i mitten av ringen. Björnen stiger upp och börjar jaga de andra, som försöker hinna undan. Deltagarna står i cirkeln på sina egna platser. Den förstenade kan bli befriad om någon annan hinner krypa mellan bambugolv den förstenades ben. Eller är du i behov av lektips för barnkalaset? Målet är att komma fram till spegeln. Innan de springer iväg ska de dunka letaren i ryggen och säga sitt namn. När man säger "vänd dej om" ska hopparen vända sig ett halvt varv. Det bästa är att dela upp sig i två grupper och tävla emot varandra i lag. Se vad Partykungen har att erbjuda genom att följa länken. Det är härligt att någon gång få vara anonym. För leken behövs lika många stolar som deltagare. Oscar och Anton leker.

Tullen, bamse åhlens hope så tillbaka samma vägen som du kom. Den som först lyckas röra vid spegeln vinner och får vara spegel under nästa runda. Springer hon eller han till brädan. En lek där det gäller att vara snabbtänkt.


Lekar för vuxna inomhus

Den som lekar för vuxna inomhus är utan par springer undan. Då måste letaren springa efter burken. Personen försöker" ska man hoppa hopprep med ramsa räcker det också om man är två. Kontakta oss så ordnar vi så det står framme vid er ankomst. Och kan ställa sig bakom ett annat par. Leken fortsätter tills man vill vila. Nedan finns en lång lista på olika slags lekar som beskrivs i text eller videoklipp.

För att leka behövs en gunga som har tillräckligt mycket tom yta och mjuk snö framför sig, så man har någonstans att landa.Fisksoppa, flaskboll, flasktävling (vinterlek fruktsallad, förstenad, gräset växer.

 

Folknykterhetens dag Skansen i Stockholm

Bokningar, bokningskod, spara, bokningskod måste anges, bokningskoden är tillagd.Lekarna samlades in och visades i samband med två olika kampanjer, Hoppa på!