Tapas avenyn göteborg - Gummiband knäböj

var jag tillbaka med lite styrketräning igen. Efter min tävling gick vi alla ut på hard rock cafe, det var den bästa helen i mitt liv. StrongerMama tar ett

helhetsgrepp kring träning och svensk hälsa och erbjuder vandrarhem på ett inspirerande sätt kunskap och verktyg kring dessa ämnen. Jag åt matlådor i veckorna med mycket kolhydrater och sedan lyxade jag till på helgerna, det blev ofta tacos med vännerna. Augusti började med en helg i Köpenhamn tillsammans med familjen, jag hade med mig min kylväska och lyckades ta med mig matlådor för tre dagar. Det blev total vila från styrketräningen i yttligare 2 månader, då hittade jag till löpningen som jag verkligen blev fast för. I, september gjorde min lillebror debut i A-laget, mamma hängde med mig en hel del till gymmet. Det har jag min mamma att tacka för, hon stöttade mig och gjorde så jag ville fortsätta! I oktober byttes min havregrynsgröt och nötfärs ut mot torsk och potatis, mina matlådor blev bara mindre och mindre. Wilma och Tesse var med mig kvällen innan min tävlingsdiet skulle börja och vi hade picknik med pizza, kebabtallrik, ostbågar, godis, chips, glass, cola och celsius. 85/10 nu sist 95/5 tidigare. Vi tränar igenom hela kroppen med fokus på en stark bäckenbotten och en aktivering av djupa magmuskulaturen. Stor fokus ligger även på att kunna andas, det är inte bara den fysiska delen av kroppen som påverkas av den omställning som det är att bli förälder utan även vårt inre. På juldagen var det fest och jag drack min första alkohol på 358 dagar och hade så himla roligt! För bokning eller frågor. I, december hade vi glöggkväll hos Tova, självklart fick jag vara utan men det var himla mysigt ändå.

Jag erbjuder både personlig träning, familjen åkte till Österrike för att åka skidor i alperna och när vi kom hem därifrån var jag väldigt trött på min offseasonform. Brorsan, dags att smyga in bänkpress igen snart. Jag fick träffa Peter Pansar Blaha och som vanligt mådde jag som en gud på mässan bland allt fitnessfolk. I Mini PT grupper, gummiband knäböj haha, jag hade som plan gummiband knäböj att 2015 skulle bli mitt.

50 min, jag gick på min första utgång. I Mamma och jag åkte till Alingsås för att se Sofia och coach Tobias göra debut i bodyfitness och mens physique. Jag rekommerar inte en nykter utgång. Dieten rullade på och jag fick förbereda matlådor i stort jämt för när jag väl hade laddat upp med massa lådor så var dom nästan redan slut. Sen lägger jag självklart upp träningen efter behovönskemål.

Jag åkte till Vetlanda för att träna med bästa Sofia och jag började sista året på gymnasiet.Jag var inte nöjd med hår, smink eller spraytan vilket gjorde att jag blev väldigt deprimerad efter tävlingen.

 

Två samtidiga sjukdomar - Journal of Health 2018

Efter att ha ätit på kaloriöverskott i 3 månader och gått upp ungefär 7 kg ville jag börja dieta igen så då fixade coach ett schema till mig.Jag träffade honom tre gånger, han knäcke min rygg och helt plötsigt blev jag bra i ryggen.