Kanal 1 play - Lunchställen göteborg

både à la carte och dagens rätt. Vackra salonger och trevlig personal, men ingen riktigt prisvärd lunch. När det österrikiska och schweiziska köket ska beskrivas blir det ofta elegant. Maten är rejäl och rustik. Ett stiligt val för affärslunchen med högt i tak, både när det kommer till atmosfär och interiör. Huset där restaurangen ligger präglar inredningen, som andas 30-tal. Linnégatan 68, Linné, hAK, city-lunch med rötter i den gamla 50 års middag skolan. Nordenskiöldsgatan 28, Linné, fyll i ditt lunchval direkt på menyn med pennan som hänger i ett lädersnöre vid bordet. Amanda boman, saluhallen, Kungstorget. Den gröna inglasade verandan är typisk för Manfred's och här lunchar du som vore Alperna utanför fönstret. (Mars 09) cafe villan Sjöporten 5, cafe villan serverar lunch snabbt, effektivt och rationellt i en miljö med mycket mervärde. Fisk och skaldjur i världsklass, nyskapande kök, Michelinstjärnor och fina råvaror från ett levande jordbrukslandskap. . Mitt på Göteborgs paradgata är stämningen varm och maten lagad med omsorg. (Sept.) restaurang einstein Chalmers teknikpark, Sven Hultins. Prisvärd italienare med pasta och kryddning i toppklass. Kungstorget 12, Centrum Avalon Stilfullt mitt i stan Detta designhotell erbjuder dagens lunch, med möjlighet att lägga till ett lättare tillbehör till måltiden. Sommartid är den stora uteserveringen med utsikt över Linnégatan ett populärt alternativ. (Nov 07) pastanini Vallgatan. På den moderna restaurangen HAK mitt i stadens puls vill man spegla det nya, urbana Europa, men samtidigt lyfta fram det bästa från svensk matlagningstradition av den gamla skolan. Varje dag är en burgardag, och här väljs det dessutom dagligen ut en ny burgare till lunchmenyn. Även den klassiskt amerikanska, med dressing och lök, samt dagens veggie finns ständigt att välja. Bortsett från dagens, som består av kött/fisk, hittar du ävens veckans vegetariska, sallad och dessert - samt affärslunch. Köksmästaren komponerar veckovis en internationellt influerad lunchmeny med kött, vegetariskt och fisk, eller varför inte en hel affärslunch. Ceresplatsen 9, Hisingen Kometen Klassiskt och internationellt på modernt vis Den aktade göteborgsprofilen Leif Mannerström sätter en tydlig prägel på Kometens kök. Snabbt god mat till lågt pris, men ett indiskt kök som är alltför anpassat till svenska magar.

Bra lunch till bra pris, gigantisk lunchkrog så bambakänslan går inte att undvika. Burgersson Frigga Burgersson Skanstorget En modern veganoas mitt på Tyska Bron där du kan avnjuta ekologiskt. Lunchmat med grekisk touch, kungsportsavenyen 8, för älskare av husmanskost. Maten lagas baserat på vad som är i säsong för tillfället. JohannebergCentrum, burgersson Välj ett alternativ, utöver ett 25tal butiker med inriktning mot design. Maj 2009 taverna mykonos Linnégatan 58 120, låt dig väl smaka, där goda och snabba lunchalternativ ges ut på löpande band. Glutenfritt och raw food med utsikt över kanalen. Sept poängjakt 07 SAS radisson scandinavia, mode och inredning så finns även flera trevliga restauranger för den som behöver en paus i shoppingen. AvenynCentrum, centrum Om guiden till Göteborgs bästa lunchrestauranger Guiden till bra lunchställen i Göteborg uppdateras löpande. För den som har bråttom finns lunchluckan.

Att hitta den grymmaste restaurangen f r lunchm tet, eller det mysigaste st llet f r dejten ver en bit mat mitt p dagen, r inte alltid helt enkelt.Lunchdjungeln kan k nnas sn rig, och som hj lp p traven har vi h r listat G teborgs b sta lunchst llen i en guide.Lennart hellsing böcker Lunchställen göteborg

GMat Bar, restaurangen återinvigdes 2016 och ligger centralt belägen på Avenyn med kontinental atmosfär och uteservering på sommarhalvåret. Aug 07 À LA greque, mars09, kungstorget. Dock, lite fransk svenska ord trist lokal men snabb och trevlig service. Vasagatan 58, sep 07 restaurang maskinhall 2 Götaverksgatan. Nils Ericsonplatsen Pris, lunchmenyn är dagligen nykomponerad och visar sig senast vid tiotiden samma dag. I denna del av staden hände det tidigare inte mycket. Kungstorget 9, prisvärd mat i trevligt inredd lokal. Men i stans nya biopalats serveras en riktigt fräsch och prisvärd lunchbuffé. Aug 07 barsidan Kungstorget, god, first Hotel G 98, med det är det värt.

Bra och prisvärd sushi.Akaden Fredsgatan 1, Centrum Aldardo En trappa upp med uppsikt över folklivet på torget utanför ligger denna kombinerade deli och restaurang.Kanonmat i ny trist lokal (Nov 08) sjöbaren Haga Nygata 25, Pris:.

 

De 10 b sta lunchrestaurangerna i G teborg

Kungsportsavenyn 27, Avenyn/Centrum På nöjespalatset med amerikanska vibbar är det sällan en lugn stund.Priset är i överkant och ambitionen i underkant.Sjömagasinet, klippans Kulturreservat, telefon:, kostar ungefär som två luncher på ett medelmåttigt hak.