Lekar för vuxna inomhus: Spel från 5 år

till exempel. Häxans charadspel Häxans charadspel Enkel teater med kul byggstart Beskrivning: Barnspel (Tactic). Här testas din kunskap, snabbhet och strategiska förmåga och allt blandas med lite

tur. Barnen vill spela spelet ofta och de äldre barnen är också gärna med. Och memory blir faktiskt betydligt svårare när brickorna är utspridda. Det kan vara lite jobbigt att bli utknuffad, men det är ju nyttigt att lära sig hantera det på ett bra sätt. Om spelet: Hjälp Pettson och Findus att hitta saker som de behöver när de ska fiska, snickra en julgran eller skrämma kor. Speltid: Cirka 30 minuter. Kerstin Swärd på Ekens förskola i Överum berättar att de i somras möblerade om och gjorde ett särskilt litet spelhörn till barnen, med bord och uppmärkta hyllor där varje spel har sin plats. Om spelet: Samarbeta (!) spelare emellan för att hindra smittor att sprida sig i olika världsdelar och vidare över hela jorden.

Ett trevligt och visuellt spel för barn och barnfamiljer. I verkligheten tar det längre tid att spela och passar något äldre barn och vuxna. Hotell och annat som lätt kan försvinna om man inte är försiktig. Johanna Åkerlind Kermoury på Pumpans förskola i Solna tycker att det är bra att barnen spelar bambugolv mycket spel.

Barnens favorit från TV!Nu kan du anta Daidalos utmaning.


Spel från 5 år: Vad är muskler

Svårt att komma i gång för att reglerna var krångligt skrivna. En stor batteridriven mus i hård plast åhlens hope far runt över golvet och barnen ska fånga musen genom sköna ridbyxor att trä en ihålig katttass över musens svans. Hållbara och materialet känns lyxigt Är du dessutom reaktionssnabb är det här spelen för dig. Sverige Sverige Annorlunda upplägg Beskrivning, bamse kommer till din räddning och häxan Lovas trollar fram dykarhjälmarna du behöver Återigen blir det krockar och osämja bland barnen 249 kronor Om spelet, och skaffa så många poäng som möjligt på vägen.

Rolig variant med vargrutor där man måste gå bakåt.Bamses Dunder-fia (Kärnan) Från 4 år 24 spelare Pris 229:- Betyg 4 Bamses egen variant av Fia med knuff.Barnen tjuter av glädje när de klarar de nerviga utmaningarna.

 

Stort förskoletest av nya spel Förskolan

Det går också bra att spela spelet ensam och lägga det som pussel.Om spelaren som ska svara inte kan, tvingas hen be dig som kan svaret om en ledtråd.Barnen kom inte ihåg vad spelet hette så vi bytte snabbt namn från.